Notícies

Indumentària i balls a Mallorca: s.XVIII i XIX

Indumentària

L’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor presenta un curs monogràfic del 31 d’octubre al 13 de desembre sobre el tema de la nostra indumentària i balls a Mallorca, fent un recorregut per temps passats.

     Aquest projecte a més de donar a conèixer una part fonamental de la nostra cultura popular a tothom qui vulgui, pretén revalorar i donar coherència a alguns aspectes que tots els grups i associacions culturals de la nostra illa tractam en tema de manifestacions i mostres d'indumentària.

     Està format per cinc conferències i una Mostra d'Indumentària. Totes les conferències es faran al Molí d'en Beió, que és la seu de l'Escola Municipal de Mallorquí de Manacor. Per a la Mostra d'Indumentària l'entorn elegit és el Claustre de Manacor, amb les peces de roba antigues del grup Aires d'Andratx.

     L'assistència és oberta i gratuïta a tothom qui vulgui. Però a més, va adreçat al personal docent o a qui requereixi les hores de formació si es segueix complet. En aquest darrer aspecte hi ha un període de matrícula que ja està obert. 

Vos podeu descarregar el díptic amb tota la informació detallada.

S’Estol entre músics

S’Estol des Gerricó proposa, en el darrer acte del seu 50è aniversari, un concert amb tots els grups musicals de Felanitx, dins la seva gran diversitat, on seran interpretades les peces del seu repertori però adaptades al peculiar estil de cadascun d’ells. Serà per tant un concert enormement eclèctic, variat i sorprenent, on la creativitat serà l’estrella de la vetllada. Una proposta nova, única i molt arriscada, però plena d’il·lusió i esforç. Esperar 50 anys potser haurà valgut la pena.

També podeu descarregar-vos la sinopsi, els grups participants i informació de s'Estol.

cartell concert a4

Tallers de música tradicional

El grup Brocalet ens envia aquesta proposta de tallers que han organitzat a Lloret de Vistalegre.

Taller de música tradicionals

Setmana de cultura popular i tradicional 2014

Totes les activitats de la Setmana de Cultura són gratuïtes.

Cartell Setmana Cultura

 © FMIBM 2011