Indumentària i balls a Mallorca: s.XVIII i XIX

Indumentària

L’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor presenta un curs monogràfic del 31 d’octubre al 13 de desembre sobre el tema de la nostra indumentària i balls a Mallorca, fent un recorregut per temps passats.

     Aquest projecte a més de donar a conèixer una part fonamental de la nostra cultura popular a tothom qui vulgui, pretén revalorar i donar coherència a alguns aspectes que tots els grups i associacions culturals de la nostra illa tractam en tema de manifestacions i mostres d'indumentària.

     Està format per cinc conferències i una Mostra d'Indumentària. Totes les conferències es faran al Molí d'en Beió, que és la seu de l'Escola Municipal de Mallorquí de Manacor. Per a la Mostra d'Indumentària l'entorn elegit és el Claustre de Manacor, amb les peces de roba antigues del grup Aires d'Andratx.

     L'assistència és oberta i gratuïta a tothom qui vulgui. Però a més, va adreçat al personal docent o a qui requereixi les hores de formació si es segueix complet. En aquest darrer aspecte hi ha un període de matrícula que ja està obert. 

Vos podeu descarregar el díptic amb tota la informació detallada.

 © FMIBM 2011